___________Tillykke – du er medlem nr. 100 i DcH Brande!


Med disse ord og en flot buket blomster blev Mette Antonsen mødt af instruktør Jette Nielsen, da hun tirsdag den 6. december kom til træning på hvalpeholdet med sin hund.

Mette Antonsen havde valgt DcH Brande til stedet, hvor hun ville gå til træning med sin 3 mdr. gamle hvalp Coco– en Golden Doddle, og blev meget overrasket over, at dette valg kunne kaste blomster og et stort flot tyggeben til Coco af sig.

”Jeg vidste faktisk slet ikke hvor mange medlemmer der var i klubben” fortæller Mette og fortsætter:

Vi er blevet taget rigtig godt imod, og var også med til julehyggedagen – hvor der var forskellige aktiviteter for hundene og bagefter var der gløgg og æbleskiver til deres mennesker – en rigtig hyggelig dag.

DcH Brande har haft vokseværk i 2022. Klubben er vokset med ca 50% flere medlemmer. Det har stillet store krav til klubben, og derfor er der investeret i instuktøruddannelse, efteruddannelse og nye materialer til flere hold.

Viften af træningsmuligheder er blevet udvidet så den nu omfatter bl.a. lydighedstræning, konkurrencehold, familiehundehold, agility, rally, hvalpehold og som det sidste nye kan vi nu også tilbyde Hoopers, som er en ret ny hundesport i Danmark. Alt i alt har DcH nu 11 forskellige hold, hvilket formentlig er an af årsagerne til medlemsfremgangen. En anden er givetvis, at der i 2021 blev registreret næsten 80.000 nye hunde i Danmark, hvilket er en stigning på 25% flere hunde siden 2019, og den tendens er jo nok fortsat, så der er kommet mange flere hunde på gaden.

Så er det jo kun dejligt, at rigtig mange nye hundeejere tilmelder sig noget træning i lydighed med deres hund, hvilket jo er til stor glæde for dem selv, men også for andre der kommer til at møde dem på gader og i naturen.


_________________Nye træningstider gældende i perioden:

5. december 2022 - 26. marts 2023)


_________________


Årets sidste arrangement i DcH Brande blev afholdt den 19. november og ca 40 af klubbens medlemmer havde taget mod invitationen til at komme til julehyggedag. Der var aktiviteter som agility og lydighed, og bagefter var der gløgg og æbleskiver i klubhuset.
Her blev der hygget og snakket på kryds og tværs af holdene.
Cecilie havde lavet en tipskupon med 13 spørgsmål med udgangspunkt i klubben, og noget der har med hund at gøre. 
Rikke Moesby havde flest rigtige - måske alle? Tillykke med det.
Se billeder fra dagen i Galleriet som du finder øverst på siden._________________

 


 Officiel Hoopers Stævne  søndag d. 4. juni 2023


Hoopers.jpg_________________Landsdækkende C-konkurrence søndag den 13. august


_________________


 

 

 

 


 

 
 


Nyheder

Sponsorer