DcH Brande afholder Hoopers konkurrence søndag d. 7.8.22. Kl. 9.30


Hoopers.jpg
Der vil være klasser for alle hunde, store som små, ultra begyndere, begyndere og øvet.
Om formiddagen er det små hunde der løber, og efter frokost er det de store hunde.
Der er mulighed for at købe kaffe og kage og til frokost tændes grillen og der grilles pølser.
Kom og oplev en hyggelig dag.

Sponsorer : www.henne-pet-food.dk
Https://www.Facebook.com/HennePetFood
Www.landogfritid.dk
Efter sommerferien starter vi et helt nyt hold:

Præ-hoopers/agility-holdPå præ-hoopers/agility-holdet arbejder vi videre med de gode takter fra Hvalpeholdet og Begynderholdet, dvs. vi arbejder på den gode kommunikation mellem hund og hundefører. Det gør vi igennem en række forskellige øvelser, f.eks. kontakt, targetsøgning, fremadsendelse, afsætning og indkald, gå-rundt-om-kegle, og på sigt også at forcere spring og gå igennem hoops. Alt sammen forberedende øvelser til agility og hoopers. 


Målet med holdet er at hund og hundefører kan arbejde koncentreret, selvom der er andre hunde på banen og uden at have line på. Da dette er essentielt for al træning med hunde, vil hunde og hundefører, som måske ikke umiddelbart er interesseret i at udøve hoopers eller agility i fremtiden, også kunne have stor gavn af at deltage i træningen. Ligeledes vil I kunne deltage selvom I påtænker at skulle udøve andre discipliner.


Træningen består af opvarmning, guidede fællesøvelser, selvtræning og en-til-en øvelser. Træningen er baseret på positiv forstærkning af korrekt adfærd gennem belønning med godbidder og leg. 

Alle hunde og førere kan være med, da træningen tilrettelægges efter niveauet på holdet.
 

 

 

 


Begynderholdet er kommet rigtig godt i gang

Begynderholdet er for jer, hvor hunden er over 7 måneder og I ikke er helt sikre på hvilket hold I gerne vil på og/eller I er lidt ude af træning.

På begynderholdet arbejder vi på at forbedre kommunikationen mellem hund og hundefører, gennem forskellige øvelser. Vi arbejder med almindelig hverdagslydighed, f.eks. impulskontrol, at gå roligt i linen, indkald osv.

Formålet med begynderholdet er at gøre jer klar til at deltage på nogle af de andre hold, så vi inddrager også øvelser fra nogle af de andre discipliner.

Al træning på begynderholdet er baseret på positiv forstærkning af korrekt adfærd gennem belønning med godbidder, leg, eller hvad der måtte motivere hunden.

Det vigtigste på begynderholdet er det gode samarbejde mellem hund og hundefører og at alle har det sjovt.
Alle hunde og førere kan være med, da træningen tilrettelægges efter niveauet på holdet.

Kontakt Instruktør Line Peerstrup Ahrendt, tlf 6167 5101 for flere oplysninger

 Nyheder

Sponsorer