Næstformand
Jette Nielsen
20878031
maryjettes@gmail.com
Læs mere
Instruktør
Betina Boye Jensen
21483242
B.boye1977@gmail.com
Læs mere
Marianne Kirkegaard
41287218
Mk@mariannekirkegaard.dk
Læs mere
Bent Jensen
Bent er formand for DcH Brande og instruktør på unghundeholdet
23241462
bent.jensen@hessel.dk
Læs mere
Jette Nielsen
20878031
maryjettes@gmail.com
Læs mere
Line Peerstrup Ahrendt

Agility

I agility guider hundeføren hunden gennem en bane med en række forhindringer som hunden skal forcere korrekt. Forhindringerne består af spring i forskellige afskygninger, tunneler, hjulet, slalom, posen, vippen, A-brættet, og balancebommen.


På begynderholdet øver vi de forskellige forhindringer, så hunden bliver fortrolig med at løse opgaven og hundeføren lærer at støtte og guide hunde over og igennem de forskellige forhindringer korrekt og sikkert. Når de enkelt forhindringer er indlært begynder vi lige så stille på kombinationer af forhindringer og håndtering. Håndtering er forskellige metoder til hvordan hundeføren kan guide hunden hurtigst muligt gennem en bane. Ligesom med forhindringerne indøves forskellig håndteringer hver for sig.

På fortsætterholdet fortsætter vi med sværere og sværere kombinationer af forhindringer og håndteringer. Fra tid til anden løber vi dele af eller hele baner.

Træningen på begge hold består af opvarmning, fælles træning, selvtræning og trænerguidet øvelser. Træningen er baseret på positiv forstærkning af korrekt adfærd gennem belønning med godbidder, leg, eller hvad der måtte motiverer hunden. Alle hunde og førere kan være med, da træningen tilrettelægges efter niveauet på holdet. Hunden skal naturligvis være ved godt helbred, da agility kan være en anstrengende sport.

Det vigtigste i DcH-Brandes agilitytræning er at hund og hundefører har det sjovt.

61675101
peerstrup@gmail.com
Læs mere
Hanne Sørensen

Rally Obedience (Rally O)

Rally O er en sjov, anderledes udfordrende hundesport, som henvender sig til alle aldre og alle racer. Der lægges vægt på, at hunden udstråler glæde mens den arbejder, og at man er god til at rose hunden.

Rally O stimulerer hunden mentalt, hundens kropskontrol styrkes og ikke mindst styrkes samarbejdet mellem hund og fører. Gennem træningen lærer hunden mange grundlæggende øvelser, der også kan bruges i hverdagen.

En rallybane består af 10-20 skilte, der skal udføres korrekt og i flydende tempo. Skiltene er nummererede og angiver retning og hvad hund og fører skal gøre, f.eks. stop op – få hunden til at lægge sig – gå rundt om hunden.

Holdet henvender sig til hunde og hundeførere:

· Der har gennemført et unghundehold eller tilsvarende træning.

· Hvor hunden kan holde en vis form for fokus på træningen.

· Hvor hunden kan de grundlæggende færdigheder stå, sit, dæk og lineføring.

Gennem træningen vil du:

· Få kendskab til Rally O’s grundfærdigheder

· Udbygge kontakten mellem dig og din hund.

· Arbejde med venstre og højre handling

· Arbejde med præcision ved belønning.

Rally træningen foregår med positiv indlæring dvs. den ønskede adfærd belønnes og fejl ignoreres.

Undervisningsform:

Undervisningen er overvejende trænerbaseret, hvor øvelserne tilrettelægges efter hund og hundeføres niveau. Der vil også indgå individuelle øvelser samt øvelser i små grupper. Vi hjælper hinanden med oprydning efter træningen og afslutter i klubhuset med hyggeligt samvær, hvor træningen evalueres.

50431838
hannedsorensen@hotmail.com
Læs mere

Nyheder

Sponsorer