Næstformand
Jette Nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Instruktør
Betina Boye Jensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Marianne Kirkegaard
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Bent Jensen
Beskrivelse
Bent er formand for DcH Brande og instruktør på Lydighed fortsætter
Se hele beskrivelsen
Jette Nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Line Peerstrup Ahrendt
Beskrivelse

Agility

I agility guider hundeføren hunden gennem en bane med en række forhindringer som hunden skal forcere korrekt. Forhindringerne består af spring i forskellige afskygninger, tunneler, hjulet, slalom, posen, vippen, A-brættet, og balancebommen.


På begynderholdet øver vi de forskellige forhindringer, så hunden bliver fortrolig med at løse opgaven og hundeføren lærer at støtte og guide hunde over og igennem de forskellige forhindringer korrekt og sikkert. Når de enkelt forhindringer er indlært begynder vi lige så stille på kombinationer af forhindringer og håndtering. Håndtering er forskellige metoder til hvordan hundeføren kan guide hunden hurtigst muligt gennem en bane. Ligesom med forhindringerne indøves forskellig håndteringer hver for sig.

På fortsætterholdet fortsætter vi med sværere og sværere kombinationer af forhindringer og håndteringer. Fra tid til anden løber vi dele af eller hele baner.

Træningen på begge hold består af opvarmning, fælles træning, selvtræning og trænerguidet øvelser. Træningen er baseret på positiv forstærkning af korrekt adfærd gennem belønning med godbidder, leg, eller hvad der måtte motiverer hunden. Alle hunde og førere kan være med, da træningen tilrettelægges efter niveauet på holdet. Hunden skal naturligvis være ved godt helbred, da agility kan være en anstrengende sport.

Det vigtigste i DcH-Brandes agilitytræning er at hund og hundefører har det sjovt.

Se hele beskrivelsen

Nyheder

Sponsorer