Hoopers for begyndere

Instruktør: Marianne Kirkegaard, Mobil: 4128 7218   

  

Hvad er Hoopers ?

Hoopers er en form for Agility uden spring og feltforhindringer. Den er derfor ikke så belastende for hundene som Agility, men mindst ligeså sjov og udfordrende. Navnet Hoopers refererer til de buer, der sammen med tunneller, tønder, hegn og måtter, udgør en bane, som hunden skal gennemføre på kommandoer fra hundefører.

En Hoopers bane indeholder ingen bratte stop, spring, høje forhindringer eller skarpe sving, og den er bygget, så den har et naturligt flow for hunden.

 

Hoopers begynder kursus.

Hoopers er for alle, uanset race, alder, højde eller drøjde. Hvis din hund kan lide at løbe og du elsker at have det sjovt med den, så er Hoopers lige noget for jer.

Vi arbejder ud fra det niveau, som du og din hund er på, med focus på at etablere og udvikle de grundlæggende nødvendige færdigheder, som er :

At du kan sætte din hund af og gå fra den

At du kan koordinere din belønning og timing

At du kan belønne præcist

At give Hoopers-forhindringerne høj værdi for hunden

At hundeføreren kan koordinere dirigeringen af fremadsendelse mod forhindringerne

Når de basale færdigheder er indarbejdet begynder vi langsomt at øve afstanden mellem hund og hundefører, så du til sidst kan fjerndirigere din hund fra midten af banen.


Hoopers Videregående. 

På Hoopers videregående arbejder vi individuelt, med udgangspunkt i lige netop de udfordringer den enkelte hund eller fører måtte have. På den måde udvikler og bygger vi på det fundamentale, altid med stor vægt på et godt samarbejde mellem hund og fører og at det skal være sjovt og en glæde for begge. 

Træningen vil være en kombination af teknik og banegennemløb, hvor banerne  gradvist gøres sværere og længere i takt med at hund og fører mestre det.

Nyheder

Sponsorer