Vis alle Få pladser Ledige Venteliste Udsolgt
Start tid Vis alle
Vis alle
Fra kl. 17
Fra kl. 18
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Instruktør Vis alle
Vis alle
resultater for
Kontingenter
Årskontingent | Årsk
7 - 99 år
Husk også at lave tilmelding til holdet du ønsker at træne på. Gebyret dækker for 12 måneder, og du kan skifte hold undervejs, uden ekstra betaling.
Passivt medlemskab | Pass
7 - 99 år
Medlem fra anden klub | Mfak
10 - 99 år
Tirsdag
Få pladser
Hvalpe begynder | Hv1
Kl. 17:00 - 18:00
Flere tider
Areal ved klubhuset
8 - 99 år
Instruktør: Jette Nielsen Tlf: 20878031. Kontakt venligst instruktøren forinden tilmelding til holdet. Træningsgebyret dækker for 12 måneder, og du kan skifte hold undervejs, uden ekstra betaling.Vær opmærksom på, at der skiftes træningstider i oktober og aprilSom udgangspunkt kan der ikke refunderes noget kontingent ifm ophør inden for perioden kontingentet dækker.
Præ-hoopers/agility | Præ
Kl. 17:00 - 18:00
Flere tider
Den store bane
12 - 99 år
Instuktør: Tina Møller NIelsen tlf. 2326 8715Hjælpeinstruktør: Cecilie Meller Skjærris  Kontakt venligst instruktøren forinden tilmelding til holdet. Træningsgebyret dækker for 12 måneder, og du kan skifte hold undervejs, uden ekstra betaling.Vær opmærksom på, at der skiftes træningstider i oktober og aprilKontingent refunderes som udgangsp. ikkePræ-hoopers/agility På præ-hoopers/agility-holdet arbejder vi videre med de gode takter fra Hvalpeholdet og Begynderholdet, dvs. vi arbejder på den gode kommunikation mellem hund og hundefører. Det gør vi igennem en række forskellige øvelser, f.eks. kontakt, targetsøgning, fremadsendelse, afsætning og indkald, gå-rundt-om-kegle, og på sigt også at forcere spring og gå igennem hoops. Alt sammen forberedende øvelser til agility og hoopers.  Målet med holdet er at hund og hundefører kan arbejde koncentreret, selvom der er andre hunde på banen og uden at have line på. Da dette er essentielt for al træning med hunde, vil hunde og hundefører, som måske ikke umiddelbart er interesseret i at udøve hoopers eller agility i fremtiden, også kunne have stor gavn af at deltage i træningen. Ligeledes vil I kunne deltage selvom I påtænker at skulle udøve andre discipliner. Træningen består af opvarmning, guidede fællesøvelser, selvtræning og en-til-en øvelser. Træningen er baseret på positiv forstærkning af korrekt adfærd gennem belønning med godbidder og leg. Alle hunde og førere kan være med, da træningen tilrettelægges efter niveauet på holdet.
Få pladser
Rally Lydighed | RB1
Kl. 18:15 - 19:15
Flere tider
Areal ved klubhuset
10 - 99 år
Instuktør: Line Peerstrup Ahrendt Tlf. 6167 5101.Hjælpeinstruktør: Tina Møller NIelsen. Kontakt venligst instruktøren forinden tilmelding til holdet. Vær opmærksom på, at der skiftes træningstider i oktober og aprilTræningsgebyret dækker for 12 måneder, og du kan skifte hold undervejs, uden ekstra betalingSom udgangspunkt kan der ikke refunderes noget kontingent ifm ophør inden for perioden kontingentet dækker.
Lydighed Begynder | Lyd/beg
Kl. 18:15 - 19:15
Flere tider
Areal ved klubhuset
10 - 99 år
Instuktør: Jette Nielsen, Tlf 2087 8031.Hjælpeinstruktør: Cecilie Meller SkjærrisKontakt venligst instruktøren forinden tilmelding til holdet. Træningsgebyret dækker for 12 måneder, og du kan skifte hold undervejs, uden ekstra betaling.Vær opmærksom på, at der ændres på træningstiderne i april og oktoberSom udgangspunkt kan der ikke refunderes noget kontingent ifm ophør inden for perioden kontingentet dækker.
Onsdag
Få pladser
Agility videregående | Agv
Kl. 17:00 - 18:15
Flere tider
Areal ved klubhuset
14 - 99 år
Instuktør: Line Peerstrup Ahrendt Tlf. 6167 5101. Kontakt venligst instruktøren forinden tilmelding til holdet. Træningsgebyret dækker for 12 måneder, og du kan skifte hold undervejs, uden ekstra betaling.Vær opmærksom på, at der skiftes træningstider i oktober og aprilSom udgangspunkt kan der ikke refunderes noget kontingent ifm ophør inden for perioden kontingentet dækker.
Agility fortsætter | Agf
Kl. 18:30 - 19:30
Flere tider
Areal ved klubhuset
12 - 99 år
Instuktør: Line Peerstrup Ahrendt Tlf. 6167 5101. Hjælpeinstruktør: Cecilie Meller SkrærrisKontakt venligst instruktøren forinden tilmelding til holdet. Træningsgebyret dækker for 12 måneder, og du kan skifte hold undervejs, uden ekstra betaling.Vær opmærksom på, at der skiftes træningstider i oktober og aprilSom udgangspunkt kan der ikke refunderes noget kontingent ifm ophør inden for perioden kontingentet dækker.
Få pladser
Agility begynder | Agb
Kl. 18:30 - 19:30
Flere tider
Den store bane
12 - 99 år
Instuktør: Line Peerstrup Ahrendt Tlf. 6167 5101. Hjælpeinstruktør: Cecilie Meller Kontakt venligst instruktøren forinden tilmelding til holdet.Træningsgebyret dækker for 12 måneder, og du kan skifte hold undervejs, uden ekstra betaling.Vær opmærksom på, at der skiftes træningstider i oktober og april.Som udgangspunkt kan der ikke refunderes noget kontingent ifm ophør inden for perioden kontingentet dækker. I Agility er målet, at hundeføreren kan guide hunden gennem en bane med en række forhindringer som hunden skal forcere korrekt. Forhindringerne består af spring i forskellige afskygninger , tunneler, hjulet, slalom, posen, vippen, A-brættet og balancebommen.Vi øver de forskellige forhindringer, så hunden bliver fortrolig med at løse opgaven og hundeføreren lærer at støtte og guide hunden over og igennem de forskellige forhindringer korrekt og sikkert. Når de enkelte forhindringer er indlært, og hund og fører er fortrolige med dem, begynder vi at øve kombinationer af de forskellige forhindringer.Træningen består af opvarmning, fælles træning. selvtræning og instruktørguidede øvelser. Træningen er baseret på positiv forstærkning af korrekt adfærd gennem belønning med godbidder, leg eller hvad der måtte motivere hunden. Alle hunde og førere kan være med, da træningen tilrettelægges efter niveauet på holdet. Hunden skal naturligvis være ved godt helbred, da agility kan være en anstrengende sport. Det vigtigste i DcH Brandes agilitytræning er at hund og hundefører har det sjovt.
Torsdag
Få pladser
Hoopers begyndere | Hoop beg
Kl. 17:00 - 18:00
Flere tider
Areal ved klubhuset
12 - 99 år
Instuktør: Marianne Kirkegaard. Tlf 4128 7218Hjælpeinstruktør: Tina Møller NIelsen.Kontakt venligst instruktøren forinden tilmelding til holdet.Træningsgebyret dækker for 12 måneder, og du kan skifte hold undervejs, uden ekstra betaling.Vær opmærksom på, at træningstiderne kan blive ændret i april og oktober.Som udgangspunkt kan der ikke refunderes noget kontingent ifm ophør inden for perioden kontingentet dækker.Hvad er Hoopers ?Hoopers er en form for Agility uden spring og feltforhindringer. Den er derfor ikke så belastende for hundene som Agility, men mindst ligeså sjov og udfordrende. Navnet Hoopers refererer til de buer, der sammen med tunneller, tønder, hegn og måtter, udgør en bane, som hunden skal gennemføre på kommandoer fra hundefører. En Hoopers bane indeholder ingen bratte stop, spring, høje forhindringer eller skarpe sving, og den er bygget, så den har et naturligt flow for hunden.Hoopers begynder kursus.Hoopers er for alle, uanset race, alder, højde eller drøjde. Hvis din hund kan lide at løbe og du elsker at have det sjovt med den, så er Hoopers lige noget for jer.Vi arbejder ud fra det niveau, som du og din hund er på, med focus på at etablere og udvikle de grundlæggende nødvendige færdigheder, som er :At du kan sætte din hund af og gå fra denAt du kan koordinere din belønning og timingAt du kan belønne præcistAt give Hoopers-forhindringerne høj værdi for hundenAt hundeføreren kan koordinere dirigeringen af fremadsendelse mod forhindringerne
Få pladser
Lydighed Fortsætter | DcHp
Kl. 17:00 - 18:30
Flere tider
Den store bane
10 - 99 år
Instruktør: Bent Jensen, tlf. 2324 1462Hjælpeinstruktør: Allan Rene Nielsen Kontakt venligst instruktøren forinden tilmelding til holdet. Træningsgebyret dækker for 12 måneder, og du kan skifte hold undervejs, uden ekstra betaling.Vær opmærksom på, at der skiftes træningstider i oktober og aprilSom udgangspunkt kan der ikke refunderes noget kontingent ifm ophør inden for perioden kontingentet dækker.
Få pladser
Hoopers videregående | Hoop vi.
Kl. 18:00 - 19:15
Flere tider
Areal ved klubhuset
12 - 99 år
Instuktør: Marianne Kirkegaard. Tlf 4128 7218Kontakt venligst instruktøren forinden tilmelding til holdet. Træningsgebyret dækker for 12 måneder, og du kan skifte hold undervejs, uden ekstra betaling.Vær opmærksom på, at der er nye træningstider fra aprilSom udgangspunkt kan der ikke refunderes noget kontingent ifm ophør inden for perioden kontingentet dækker.På Hoopers videregående arbejder vi individuelt, med udgangspunkt i lige netop de udfordringer den enkelte hund eller fører måtte have. På den måde udvikler og bygger vi på det fundamentale, altid med stor vægt på et godt samarbejde mellem hund og fører og at det skal være sjovt og en glæde for begge. Træningen vil være en kombination af teknik og banegennemløb, hvor banerne  gradvist gøres sværere og længere i takt med at hund og fører mestre det.

Nyheder

Sponsorer