Klubmodul henter siden
Agility begynder
Agb
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Agility Begynder

I agility er målet at hundeføreren kan guide hunden gennem en bane med en række forhindringer som hunden skal forcere korrekt. Forhindringerne består af spring i forskellige afskygninger, tunneler, hjulet, slalom, posen, vippen, A-brættet, og balancebommen.

På begynderholdet øver vi de forskellige forhindringer, så hunden bliver fortrolig med at løse opgaven og hundeføreren lærer at støtte og guide hunde over og igennem de forskellige forhindringer korrekt og sikkert. Når de enkelte forhindringer er indlært og hund og føre er fortrolig med dem begynder vi at øve kombinationer af de forskellige forhindringer.

Træningen består af opvarmning, fælles træning, selvtræning og instruktørguidede øvelser. Træningen er baseret på positiv forstærkning af korrekt adfærd gennem belønning med godbidder, leg, eller hvad der måtte motivere hunden. Alle hunde og førere kan være med, da træningen tilrettelægges efter niveauet på holdet. Hunden skal naturligvis være ved godt helbred, da agility kan være en anstrengende sport.

Det vigtigste i DcH-Brandes agilitytræning er at hund og hundeførere har det sjovt.


Læs mere

Instuktør: Line Peerstrup Ahrendt Tlf. 6167 5101. 

Hjælpeinstruktør: Cecilie Meller 

Kontakt venligst instruktøren forinden tilmelding til holdet.

Træningsgebyret dækker for 12 måneder, og du kan skifte hold undervejs, uden ekstra betaling.

Vær opmærksom på, at der skiftes træningstider i oktober og april.

Som udgangspunkt kan der ikke refunderes noget kontingent ifm ophør inden for perioden kontingentet dækker.


I Agility er målet, at hundeføreren kan guide hunden gennem en bane med en række forhindringer som hunden skal forcere korrekt. Forhindringerne består af spring i forskellige afskygninger , tunneler, hjulet, slalom, posen, vippen, A-brættet og balancebommen.

Vi øver de forskellige forhindringer, så hunden bliver fortrolig med at løse opgaven og hundeføreren lærer at støtte og guide hunden over og igennem de forskellige forhindringer korrekt og sikkert. Når de enkelte forhindringer er indlært, og hund og fører er fortrolige med dem, begynder vi at øve kombinationer af de forskellige forhindringer.

Træningen består af opvarmning, fælles træning. selvtræning og instruktørguidede øvelser. Træningen er baseret på positiv forstærkning af korrekt adfærd gennem belønning med godbidder, leg eller hvad der måtte motivere hunden. Alle hunde og førere kan være med, da træningen tilrettelægges efter niveauet på holdet. Hunden skal naturligvis være ved godt helbred, da agility kan være en anstrengende sport. 

Det vigtigste i DcH Brandes agilitytræning er at hund og hundefører har det sjovt.

Tid/Sted
Onsdag 18:30-19:30 DcH Brande, Den store bane
Pris for  365  dages medlemskab
Under 18 år: 500 kr.
Over 18 år: 900,00 kr.
Gebyr
150,00 kr..

Nyheder

Sponsorer